BRANDSTORE GEOPEND!

Den Haag

NOORDEINDE 186, 2514 GR

Brandstore

Den Haag

De lekkerste originele  vers bereide cannoli vind je dus vanaf 15 januari 2022 op het Noordeinde 186 in Den Haag. Hier vind je niet alleen unieke producten zoals cannoli in diverse unieke smaken, maar komen er binnenkort ook andere producten en zijn wij altijd op zoek naar vernieuwing.

Binnenkort serveren wij er ook een heerlijk kopje Italiaanse koffie bij om je even een momentje in  Sicilië te wanen. Onze Brandstore is een echte Italiaanse beleving waar men zich in Italië kan wanen met Italiaanse muziek en in het Italiaans kan worden aangesproken.

Wij bieden een heerlijke classic collectie met aangevuld  bijzondere seizoenssmaken. Jammici is hét adres om iets bijzonders mee te nemen op visite. Of het nu voor je geliefde, vriendin of collega is, bij ons ben je als dessert fan en of (zoete) tussendoortjes aan het juiste adres!

Thomas Christians-1150191
Thomas Christians-1140945
Thomas Christians -1070918
Thomas Christians-1140981
JAMMICI CANNOLI

OVER ONS BRAND

Marchese is ons brand in Italie, wij leveren cannoli volgens hun recept. Jammici cannoli staat voor liefde voor het vakmanschap en voor het pure product. Met elk product, elk cadeau en elk bezoek aan onze Brandstore willen we zorgen voor een sprankeling, even genieten, even verwennen of verwend worden.

Ons team  maakt van elke creatie een stijlvol en verrassend cadeau passend bij elke gelegenheid. Vanuit onze store worden klanten uit binnen- en buitenland voorzien van lekkere cannoli in de kenmerkende Jammici-stijl.
Kun je niet wachten? Hou onze socials en website in de gaten!

OOK JAMMICI CANNOLI VERKOPEN?