OPENING BRANDSTORE

Den Haag

BINNENKORT

Brandstore

Den Haag

Binnenkort zullen wij onze eerste Jammici brandstore openen in Den Haag.

De lekkerste  echte vers bereide cannoli van Den Haag op het Noordeinde vind je dan dus voortaan in onze gloednieuwe brandstore. Hier vind je niet alleen unieke producten zoals cannoli in diverse unieke smaken maar ook macarons met Italiaanse ingredienten.

Wij bieden een heerlijke classic collectie met aangevuld  bijzondere seizoenssmaken. Jammici is hét adres om iets bijzonders mee te nemen op visite. Of het nu voor je geliefde, vriendin of collega is, bij ons vind je luxe desserts..

Thomas Christians-1150191
Thomas Christians-1140945
Thomas Christians -1070918
Thomas Christians-1140981
JAMMICI CANNOLI

OVER ONS BRAND

Marchese is ons brand in Italie, wij leveren cannoli volgens hun recept. Jammici cannoli staat voor liefde voor het vakmanschap en voor het pure product. Met elk product, elk cadeau en elk bezoek aan onze Brandstore willen we zorgen voor een sprankeling, even genieten, even verwennen of verwend worden.

Ons team  maakt van elke creatie een stijlvol en verrassend cadeau passend bij elke gelegenheid. Vanuit onze store worden klanten uit binnen- en buitenland voorzien van lekkere cannoli in de kenmerkende Jammici-stijl.
Kun je niet wachten? Hou onze socials en website in de gaten!

OOK JAMMICI CANNOLI VERKOPEN?