DE enige CANNOLERIA

IN Den Haag

NOORDEINDE 186, 2514 GR

Brandstore

Den Haag

De lekkerste originele en vers bereide cannoli zijn sinds 15 januari 2022 op het Noordeinde 186 in Den Haag te vinden. Hier vind je niet alleen unieke Siciliaanse producten zoals de cannolo in diverse unieke smaken en grootte, maar trachten wij jou continue te verrassen met andere bijpassende producten.

Zo serveren wij bij onze cannolo ook een heerlijke Italiaanse espresso, koffie of cappuccino dan wel een Siciliaanse frisdrank “Polara” om je voor even een moment in Sicilië te wanen. Onze brandstore is een echte Italiaanse beleving waar men zich in Italië waant met Italiaanse muziek en waarbij je jouw cannoli in het Italiaanse kan bestellen.

Onze hippe cannoli collectie wordt aangevuld bijzondere seizoensmaken en of gebeurtenissen. Jammici Cannoli is hét adres om iets bijzonders mee te nemen om je zelf te verwennen of te genieten van onze cannoli met je geliefde, vrienden of familie. De cannoli eet je als tussendoortje of als dessert.

Thomas Christians-1150191
JAMMICI CANNOLI

OVER ONS BRAND

Jammici Cannoli staat voor liefde voor het vakmanschap en voor het pure product. Met elk product, elk cadeau en elk bezoek aan onze Brandstore willen we zorgen voor een sprankeling, even genieten, even verwennen of verwend worden.

Ons team  maakt van elke creatie een stijlvol en verrassend cadeau passend bij elke gelegenheid. Vanuit onze store worden klanten uit binnen- en buitenland voorzien van lekkere cannoli in de kenmerkende Jammici-stijl.
Kun je niet wachten? Hou onze socials en website in de gaten!

kom de Jammici cannoli proeven en waan je voor even in sicilië