WIE ZIJN WIJ?

De weg er naar toe:

de Italiaanse delicatese

Het hebben van passie voor Italië en vooral voor de Siciliaanse keuken en en speciaal de toetjes.

De laatste keer dat wij in Sicilië waren, hebben wij daar heel veel verrukkelijke cannoli gegeten. In begin is het misschien even wennen aan de smaak van ricotta. Wij hebben diverse cannoli met verschillende toppings geproefd en daar ontstond er de liefde voor dit relatief onbekende toetje. Allemaal even puur van smaak en vers bereid.

We zijn op onderzoek gegaan naar dit originele product. Wij kwamen tot de ontdekking dat alles wat wij proefden aan de cannoli in Nederland niet vers en of origineel bleek te zijn. Dit was voor ons de trigger om de verse originele Siciliaanse cannoli naar Nederland te gaan halen. In onze zoektocht naar dit mooie Siciliaanse product zijn wij naar onze mening in geslaagd. In samenwerking met onze partners in Sicilië hebben wij de lekkerste cannoli in huis.

De Jammici cannolo is gebaseerd op oude Siciliaanse traditie maar in een hip jasje gestoken. De smaken zijn uniek en zelfs niet te vinden in Sicilie.

 Alle ingrediënten van de cannolo is met grote zorg bereid en bedacht door een Siciliaanse patissier.

Ondertussen is de eerste cannoleria in Nederland een feit. Deze brandstore is gevestigd in Den Haag aan het Noordeinde 186, ook wel het Royal Shopping Centre genoemd en welllicht verdient deze straat de wel de naam “Little Italy” gezien de diversiteit aan Italiaanse winkels.

Ook hebben wij naast onze cannoleria twee originele Siciliaanse cannoli karren weten te bemachtigen. Deze karren zijn inzetbaar voor zowel zakelijke events, als privé event als verjaardagen, bruiloften en of andere feestelijke gelegenheden.  

Our BRAND

MISSIE

Jammici wil haar klanten de perfecte cannolo aanbieden van constant de beste kwaliteit. Gasten dienen bij onze “Brand” een topervaring te beleven van smaak en sfeer. Door een wisselend, verrassend en gegarandeerd vers assortiment, zal bij jou “het Sicilië gevoel” ontstaan.

Thomas Christians-1140922
Thomas Christians-1150537
Thomas Christians-1150229
Thomas Christians-1140841
Vanuit Italie naar nederland

VISIE

Wij geloven dat kwaliteit, innovatieve en verrassende producten, vergezeld van een perfecte service dé sleutels zijn voor een maximale klantbeleving.

Het geheim van onze cannolo is de versheid van de ricotta uit Sicilië welke is gebaseerd op schapenmelk.
Voor ons dient groei het gevolg te zijn van 100% inzet door ons team in Italië en in Nederland en daardoor hoge gast tevredenheid. Behoud van kwaliteit en verdere ontwikkeling van onze producten in de breedte en diepte daarmee de klantbeleving, staat bij ons op nummer 1. We gebruiken alleen verse en (h)eerlijke producten welke nagenoeg alle uit Sicilië afkomstig zijn.
Ook sfeer en klantgevoel zijn essentieel voor een totale klantbeleving. Daarom is er veel aandacht besteed aan de aankleding van onze cannoleria in Den Haag. Om deze sfeer te kunnen doortrekken bij jou op locatie hebben wij 2 unieke cannolo karren uit Sicilië gehaald.

Als Miranda van Jammici de cannoli serveert, is het tijd om ze te proeven. Ze zijn echt voortreffelijk! Als ik mijn ogen sluit, is het net of ik weer terug ben op het prachtige eiland Sicilië. De wafel is knapperig en de twee soorten ricotta hebben een rijke smaak, die goed samengaat met de diverse toppings.

Erwin
4.5/5
Ciao Tutti Blog - (Zie ons blog post voor het gehele blog!)