WIE ZIJN WIJ?

De weg er naar toe:

Het italiaanse dessert merk

Het hebben van passie voor Italië en vooral voor de Siciliaanse keuken en toetjes.

De laatste keer dat wij in Sicilië waren hebben wij daar heel veel verrukkelijke Cannoli gegeten. In begin  is het misschien even wennen aan de smaak van ricotta. Diverse cannoli met verschillende  toppings geprobeerd en toen ontstond er de liefde voor dit toetje.  Allemaal even  puur van smaak en vers bereid.

We zijn op onderzoek gegaan naar het originele product.  Wij  kwamen tot de ontdekking dat alles wat wij probeerde aan cannoli in Nederland gewoon niet vers is. Dat is dus  wat wij graag wilden.  Vandaar dat wij nu de perfecte combinatie hebben van receptuur van zowel de ricotta als van de huls en toppings. Ook hebben wij twee originele Siciliaanse karren hier laten komen. Wij kunnen de karren inzetten voor B2B , verjaardagen, bruiloften en of andere evenementen. Wij nemen graag contact met u op voor uw evenement!

Wij constateerde dat op de Nederlandse dessertkaart eigenlijk altijd dezelfde gerechten staan, en de cannoli eigenlijk zelden. Wij vroegen ons af waarom dit zo is.

Wij vinden de Cannoli lekker als dessert (dan wel de kleine versie) maar ook als tussendoortje bij de koffie, eens wat anders dan het gebruikelijke.

Our BRAND

MISSIE

Jammici wil haar klanten de perfecte cannolo aanbieden van constant de hoogste kwaliteit. Gasten moeten bij ons “Brand” een topervaring beleven van smaak. Door een wisselend, verrassend en gegarandeerd vers assortiment, zal bij jou “het Sicilië gevoel” ontstaan.

Thomas Christians-1140922
Thomas Christians-1150537
Thomas Christians-1150229
Thomas Christians-1140841
Vanuit Italie naar nederland

VISIE

Wij geloven dat kwaliteit, innovatieve en verrassende producten, vergezeld van perfecte service dé sleutel zijn tot tevreden klanten. Door alleen hoogwaardige producten te gebruiken en onze voortdurende drive naar nieuwe smaken en bijzondere combinaties, ontstaat topkwaliteit .

Het geheim van onze cannolo is de versheid van de schapen ricotta uit Sicilië en de directe bereiding daarvan.
Voor ons moet groei het gevolg zijn van 100% inzet door ons team in Italië en in Nederland en daardoor hoge tevredenheid. Behoud en verdere verbetering van onze kwaliteit en daarmee de klantbeleving, gaan voor ons altijd boven omzet. We gebruiken alleen verse en (h)eerlijke producten.
Maar ook ambiance en klantgevoel zijn essentieel. Daarom is er veel aandacht voor de kwaliteit. Ook hebben wij 2 unieke cannolo karren uit Sicilië laten komen die weer een mooie aanvulling zijn op een feest of event. Deze zijn te huur.

Als Miranda van Jammici de cannoli serveert, is het tijd om ze te proeven. Ze zijn echt voortreffelijk! Als ik mijn ogen sluit, is het net of ik weer terug ben op het prachtige eiland Sicilië. De wafel is knapperig en de twee soorten ricotta hebben een rijke smaak, die goed samengaat met de diverse toppings.

Erwin
4.5/5
Ciao Tutti Blog - (Zie ons blog post voor het gehele blog!)