CANNOLi MENU

ONTDEK ONZE SMAKEN

De Jammici cannoli zijn altijd gevuld met verse schapen ricotta en opgemaakt met veel kleurrijke en bijzondere toppings. Onze cannoli hebben een speciale door ons gecreëerde waarde, daarom hebben wij besloten iedere cannolo een eigen naam te geven. Elke cannolo heeft een naam die is genoemd is aan een Siciliaanse stad. Ontdek hieronder alle variaties.

Palermo

De keuze voor deze naam is dat Palermo de hoofdstad is van Sicilië en de meest bekende stad van het eiland. Deze cannolo met gekonfijte sinaasappel is de klassieke cannolo De koning van onze cannoli met unieke smaak van sinaasappel die je overigens overal in de stad aan de bomen ziet hangen.

Bronte

Deze cannolo is vernoemd naar de bekendste stad van Sicilië voor Pistache, het groene goud . Bronte wordt ook wel de stad van het groene goud genoemd. Met het groene goud wordt de pistachenoot bedoeld. Nergens kan deze zo goed verbouwd worden, als op de vulkanische grond van de Etna in deze plaats. Deze pistachenoten hebben de beste smaak, structuur en kwaliteit van de hele wereld.

Etna

De Etna is nog een actieve vulkaan, die ligt aan de oost kant van Sicilië. In de provincie Catania. De berg is op Stromboli na de actiefste vulkaan van Europa en zelfs een van de actiefste van de wereld! . Door de scherpte van frambozen met de zoetheid en de kruidigheid van de gember komt de smaak van de ricotta nog meer tot zijn recht. Dit is een feest voor uw smaakpapillen – een die u MOET proberen! De kleur van de gember doet je denken aan het vuur wat er uit de vulkaan kan barsten.

Modica

De stad van de chocolade en "Venetië van het zuiden" genoemd Deze barok stad van Sicilië is de moeite waard om te bezoeken net als onze cannolo is deze dan ook juiste combi van verwondering van de ricotta crème in combinatie met gezouten karamel en chocolade samen. Absolute topkwaliteit.

Salina

Deze cannolo smaak u zal shockeren met zijn ongewone combinatie van verse frambozen en gezouten karamel. Een nieuwe smaak dimensie gewoon wachten om te worden geproefd! Wat maakt gezouten karamel nu zo verslavend lekker? Proef deze sensatie voor je smaakpupillen!

Taormina

Dit is de bekendste badplaats van het eiland! Naar het strand met de kabelbaan! Deze badplaats is gunstig gelegen met mooie stranden zoals Giardini Naxos. Een klassieke proeverij van een cannolo met gekonfijte sinaasappel en pistache versierd met kaneel- voor de echte kenners.

Wil jij 1 of meer van deze Jammici Cannoli proeven, kom dan langs in onze Cannoleria