Veelgestelde vragen

De vulling is gemaakt van dubbel gekookte schapenkaas met een klein beetje suiker.

De huls van onze cannoli is ambachtelijk gemaakt van de beste Italiaanse bloem, ei, suiker, cacao, kaneel & boter.

Het is een dagvers product. Wij raden het aan om het product dezelfde dag te eten voor de beste smaakbeleving.

In onze ricotta zit geen alcohol. Dit kan eventueel op aanvraag wel als extra smaakbeleving toegevoegd worden.

Wij hebben een glutenvrije variant. Deze is gemaakt van rijst deeg.

Je kunt je cannolo veilig bij ons eten tijdens je zwangerschap. En wellicht heb je er nu wel juist meer zin in.

Onze pistachepasta is 100% van natuurlijke pistache uit Bronte Italie.

Cannolo komt van canna. Dit betekend riet in het Italiaans. Vroeger werd het deeg gefrituurd om buisjes van riet heen. Tegenwoordig zou dit niet meer kunnen en gebruiken we natuurlijk rvs als bakmateriaal.

Zijn je vragen nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze cannoli.