Noordeinde 186, 2514 GR Den Haag

KOM NU GEZELLIG LANGS BIJ ONZE IN BRANDSTORE!

Ontdek onze cannoli

Onze Jammici Cannoli zijn altijd gevuld met echte Siciliaanse schapenkaas ricotta en versierd met veel kleurrijke (maar wel natuurlijke ingrediënten!) Bovendien zijn wij ervan overtuigt dat onze toppings de beste smaak combinaties zijn.

Sinds januari 2022 zijn wij geopend op het Noordeinde 186. Ben je geïnteresseerd geraakt naar onze cannoli ? Kom deze dan halen in onze Brandstore en ervaar deze Siciliaanse traditie onder het genot van bijvoorbeeld een goede espresso.

Foto-pand
Thomas Christians-1140879
Thomas Christians-1140960
Thomas Christians-1140841
Kantoorborrel met cannoli?

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Binnenkort een zakelijk evenement zoals een jubilea of een andere bijzondere gelegenheid? Voor minimaal 15 tot ca. 500 gasten in of rond Den Haag. Neem contact met ons op: info@jammici.nl voor een offerte op maat. Voor vragen of alvast voorproeven, is het mogelijk om ook met een groep (op afspraak) langs komen. Dit kan dan elke vrijdagmiddag in onze Brandstore gelegen aan het Noordeinde 186 in Den Haag.

laatste nieuws

Screenshot 2022-03-19 at 11.58.29
Canale e cannoli is weer gestart! Wil jij ook mee varen op het water van Den Haag onder het genot van een cannoli? Lees dan hier meer.
Thomas Christians-1140829

Onlangs hebben wij ter plekke verse cannoli gemaakt  op een bruiloft in Utrecht! Het was een zeer geslaagde middag volgens ons bruidspaar en hun gasten! Testimonials zijn op te vragen.  Wij staan binnenkort  ook op de website van The perfect Wedding.nl

Thomas Christians-1150005

Gaan jullie trouwen binnenkort en lijkt het jullie  leuk om op deze speciale dag een echte Siciliaanse ‘tint’ te geven? Laat het ons dan gerust weten! Wij zullen er alles aan doen om aan jullie bruiloft onvergetelijk te maken!

Van BABYSHOWERS, BRUILOFTEN tot VERJAARDAGEN

PRIVE EVENEMENTEN

Onlangs hebben wij voor het Paleis op het Noordeinde met een van onze Cannoli karren cannoli uitgedeeld ter promotie op een perfect stralende dag. Daar kregen wij hele positieve reacties op! Deze speciale karren kunnen wij inzetten op diverse plekken om zo nog meer Italiaanse sfeer te creëren.

Ook komen wij graag bij u thuis langs om verse cannoli te maken voor uw gasten. Wij verzorgen een complete catering met prosecco of limoncello, heerlijk en passende bij uw cannolo naar keuze.

Cannoli op wielen

Foodtruck

Jammici Cannoli heeft de mogelijkheid om een van onze Cannoli Karren in te zetten voor uw evenement!

Wat zeggen onze GASTEN?

Wij streven naar de hoogste kwaliteit, dus wij zijn erg benieuwd naar jullie mening!

5/5

Bronte cannoli was very good, pistachio and chocolate

Sergio Galzerano
Google Recensie
5/5

Net voor verjaardag een groot aantal gehaald, alles vers en ter plekke voor je neus (achter een scherm) bereidt, in 2 groottes. Uitstekend als dessert. Aanrader.

Roeland Kuiper
Google Recensie
5/5

Absolutely amazing cannoli! Will return for more and recommend to others.

Linda Lelle
Google Recensie

Laten we elkaar ontmoeten

Neem contact op met Jammici Cannoli voor een afspraak!