Over ons

DE ITALIAANSE VAKMANSCHAP EN PASSIE 

Jammici Cannoli staat voor ambacht en authenticiteit, met liefde en een vleugje sprankeling in elk product. Laat je verwennen in onze echte Italiaanse Cannolleria, waar ons team smaakvolle  en verrassende creaties maakt.  Ontdek onze heerlijke cannoli, in de unieke Jammici-stijl.

We nemen je graag mee in onze geschiedenis en liefde voor Italië, lees hieronder onze warmte 

In het hart van het zonovergoten Sicilië ligt een betoverend familiebedrijf waar de kunst van het maken van Italiaanse cannoli tot leven komt. Hier, tussen de olijfbomen en de geur van citrusvruchten, wordt een eeuwenoude traditie van vakmanschap en liefde voor eten levend gehouden.

Het begint allemaal bij de moeder, de bewaker van de geheime recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Met haar bedreven handen kneedt ze het deeg tot perfectie, terwijl de geur van verse ricotta en vanille zich verspreidt door de keuken.

Naast haar staat haar dochter, die de fijne kneepjes van het vak leert terwijl ze haar eigen passie voor het maken van deze zoete lekkernij ontwikkelt. Samen vormen ze een onverslaanbaar team, geworteld in traditie maar altijd openstaand voor nieuwe ideeën.

En dan zijn er nog de kleinkinderen, die met grote ogen kijken naar het magische proces van het vullen en decoreren van de cannoli. Voor hen is dit niet alleen een familiebedrijf, maar een schatkist vol verhalen en herinneringen die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Elke cannolo die het bedrijf verlaat is een meesterwerk van authenticiteit en ambachtelijkheid, doordrenkt met de warmte en liefde van de familie die erachter staat. Met elke hap proef je niet alleen de heerlijke smaken van Sicilië, maar ook de rijke geschiedenis en het onbreekbare familiegevoel dat deze zoete lekkernijen omringt.

Team Jammici

Verkooppunt of franchise

Heb jij interesse om onze Cannoli te verkopen of denk jij aan je eigen Cannoli store of zoals wij zeggen in het Italiaans “Cannolleria”. Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Van een klein verkooppunt naar je eigen Cannolli Store, wordt jij al enthousiast?

Thomas Christians-1150348