Polara: de Siciliaanse traditie van frisdranken

 

 

Het was in 1953 dat Peppino Polara zijn fabriek opzette en zijn eerste gassosa maakte. Meer dan 60 jaar geschiedenis in het maken van uitstekende producten.

Vandaag de dag blijft Polara frisdranken produceren volgens oude recepten, maar met behulp van de nieuwste apparatuur die de hoogst mogelijke kwaliteit doorgeeft aan consumenten.

 

Er zijn meer dan 60 jaar verstreken sinds de eerste Polara-frisdranken geproduceerd werden en de unieke smaken van weleer zijn sindsdien onveranderd gebleven. Net als de kwaliteit van Polara’s geselecteerde ingrediënten, allemaal exclusief Made in Sicily.

   

Peppino Polara in 1948 voor zijn bedrijf.

 

Hier is de frisdrank van weleer! Verfrissende frisdranken van vroeger toen het leek alsof iedereen in Italië rondreed op Lambrettas en Vespa’s en op Sicilië op alle straathoeken drankjes als spuma, cedrataen anijs werden verkocht. Zelfgemaakte dranken zoals gassosa, gemaakt door water, suiker en Siciliaanse citroenen te mengen met hun uitstekende eigenschappen. Dat is de ontstaan periode van  Polara1953.

Om haar klanten van vandaag de natuurlijke goedheid van gisteren te bieden, gingen ze bij Polara op pad om haar eigen wortels en die van het ongerepte eiland Sicilië te herontdekken, waarbij ze de beste ingrediënten en de meest karakteristieke vruchten (sinaasappels, citroenen en bittere sinaasappels) selecteerden om chinotto, spumabionda en rode sinaasappel frisdrank te produceren. Ze hebben zich in ons collectieve geheugen verdiept om de geheimen, technieken en doseringen van het oude recept te ontdekken, dat Polara voor het eerst gebruikte om sappige citrusvruchten om te zetten in verfrissende drankjes. Frisdranken die passen bij de geuren van vroeger, authentieke smaken en een elegant vintage label: een mix van kwaliteitsingrediënten, voor drankjes om smaakvolle, nostalgische consumenten tevreden te stellen.

Drankjes met de smaak en het imago van de meer dan 60 jarige Siciliaanse traditie, met originele recepten en natuurlijke ingrediënten. Voor meer informatie zie de website: https://www.polara.it/en/